Tantra kursus for par find en elskerinde

tantra kursus for par find en elskerinde

rummet så I mest muligt kan slippe kontrollen -hjælper din partner til at slappe maximalt af -opbygger tilliden. Så man bliver ikke låst fast til een person med mindre begge ønsker det. Kodeordene er vejrtrækning, bevægelse og lyd. Der vil være øvelser med og uden tøj, og der vil være øvelser som du synes er fantastiske, og andre du ikke kan se meningen med. At kunne slappe helt af velvidende at du selv respekterer og holder dine egne grænser, fordi du har lært at sige nej tak på en god måde. Tredje undervisningsgang går vi igennem det hele igen, og der vil være mulighed for at tilføje øvelser, teknikker og forståelser, der passer specifikt til jer som par, og for at stille flere spørgsmål. .

Tantra kursus for par find en elskerinde - Tantra kursus for

Alle kombinationsmuligheder af af par er velkomne. Er Du åben overfor at prøve nyt? Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det ikke handler om sex. Det giver dig mulighed for at mærke hvor forskelligt din krop og sanser reagerer på berøring fra forskellige mennesker. Jeg er fyldt med en helt fantastisk glæde indvendig efter kurset.

Videos

Baisée par son collègue de travail. Massøren/underviseren beholder altid sine boksershorts på, hvis det er en mand, og sin g-streng, hvis det er en kvinde. Der er også mulighed for et længere forløb, hvis I gerne vil gå endnu dybere i de tantriske mysterier sammen. Undervisningen foregår i en rolig og kærlig atmosfære, hvor det både er tilladt at stille spørgsmål og lære for kvinden, og også at modtage og nyde det for manden. I kan vælge om I gerne vil have undervisningen af en mandlig eller en kvindelig underviser/massør. Betaling af kr1700 her, betaling i 4 rater a 500/md her. Lær at bringe gudinden frem i din elskede! Mærk hvordan du langsomt synker ind i sanseligheden og åbner dit hjerte.

Tantra kursus for par find en elskerinde - Undervisning

Det er muligt at bo på privat 2-personers værelse. De to fra Jylland Det seksuelle samvær fået en anden dimension, hvor hovedmålet ikke længere er orgasmen, men processen, nærværet, ømheden og kærligheden! Få en tantrisk sex-praksis, oplev en ny måde at meditere. De fleste mænd har svært ved at slippe ansvaret, rollerne og det målbevidste, der altsammen er fantastiske kvaliteter i arbejdslivet, og i stedet træde ind i deres sande maskuline styrke og evne til at sanse med hele kroppen. Lær at give hinanden en dybt sanselig, nydelsesfuld og kærlig massage. Jeg vil blot bede om, at man så vidt muligt bliver i rummet og processen under hele workshoppen, for ikke at skabe unødige forstyrrelser for sig selv og andre. Følsomheden stiger og kærligheden det samme. En dejlig mavefornemmelse da jeg mødte på arbejde, selv på trods af at min kæreste nu er langt væk i mange dage. Nøgenhed, når den øvelse der skal laves fordrer det er vi nøgne. Lær at gå fra dyb afspænding til sensuel nydelse og hjertets ekstase. En kærlig tantramassage fra deres elskede, der ikke gives for at få noget igen, er en fantastisk gave der hjælper kvinder til at åbne op for deres energi, sande væsen, og til at overgive gamle mænd dating internet sides frederikshavn sig til mandens hjerte og styrke. Der føler jeg mig også mødt af Peter og jeg ved at jeg skal se isen for bevidst at lade den smelte. Praktisk information, kursusleder: Vilhelm, hvor og hvornår? I har også mulighed for at stille spørgsmål om både tantra og tantramassage. tantra kursus for par find en elskerinde

0 tanker om “Tantra kursus for par find en elskerinde

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *